0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Vrijdag 29 Januari 2021

    Opbergtips voor je woonkamer

    Een opgeruimde woonkamer ziet er uitnodigend en gezellig uit. Geen rondslingerende tijdschriften, afstandsbedieningen, speelgoed van de kinderen, dvd’s en sleutels, maar een woonkamer waar plezierig in geleefd kan worden. Maar waar laat je dan al die rondzwervende spullen en het speelgoed van de kinderen?

    Max Wonen heeft een uitgebreide collectie opbergmogelijkheden, die zowel mooi als functioneel zijn. Om de juiste opbergers in huis te halen, geven we je graag wat praktische tips: 

    1. Meet eerst de ruimte die je beschikbaar hebt goed op. Kijk vervolgens hoeveel bergruimte je nodig bent voor dingen die je uit- en in het zicht wil hebben.

    2. Gebruik rieten manden en mooie opbergdozen, zodat je spullen in- en uit het zicht mooi en overzichtelijk opgeborgen zijn.

    In deze woonblog geven wij je graag wat informatie over de verschillende soorten opbergmeubels, zodat je woonkamer een fijne plek wordt, met prachtige en tegelijkertijd functionele meubels.

    De vakkenkast, eyecatcher en opberger tegelijk

    Een vakkenkast is zowel mooi als praktisch. Je kunt hem tegen de wand van je woonkamer plaatsen of als room divider gebruiken. De ideale kast om je spullen in kastjes en lades uit het zicht op te bergen. Met daarnaast de open vakken om je mooiste spulletjes in het zicht te plaatsen.

    Die mooie vaas, foto's van je kinderen en een vak met bijzondere vakantie herinneringen benadrukken het prachtige, tijdloze design van je vakkenkast en geven extra sfeer aan je woonkamer. De vakkenkasten van Max Wonen zijn zeer goed te combineren met verschillende woonstijlen.

    Een stoer en praktisch wandrek aan de muur

    Op een lege wand geeft een industrieel wandrek je interieur een stoere touch. Tegelijkertijd is een mooie wandrek ontzettend praktisch, want je kunt er je boeken, je foto's, je verzameling kleine beeldjes op kwijt, ideaal!

    Wil je een trendy wandrek? Dan is het ronde wandrek echt iets voor jou. Een plant staat hier heel goed op en vierkante potten geven een mooi contrast. Het ruime assortiment wandrekken zijn gemaakt van verschillende soorten hout en vaak gecombineerd met zwart metaal.

    Creeer sfeer en extra opbergruimte

    Met een lockerkast of ladekast voeg je warmte en sfeer toe aan je interieur. Een stoere kast ziet er niet alleen leuk uit maar zorgt ook nog voor veel extra opbergruimte. Handig voor het speelgoed van je kind, apparatuur of een verzameling lp's etc.

    Een mooie lockerkast kan driedeurs, maar ook één- of tweedeurs geleverd worden. Met een mooie lockerkast of ladekast in je woonkamer zijn rondzwervende spullen definitief verleden tijd.

    Een laptoptafel is een verassend praktische tafel

    Een laptoptafel is een verrassend praktische tafel maar ook een blikvanger in je woonkamer, waar je veel plezier van zult hebben. Met en zonder open opbergvak voor tijdschriften. Je laptop past er precies op en je afstandsbedieningen liggen hierop voor het grijpen.

    Een laptoptafel is ook handig voor je maaltijd tijdens een voerbalwedstrijd, koffie met gebak, de drinkbeker van je kleine of een vrolijke bos bloemen. Je schuift de slider eenvoudig over de bankleuning of naast een losse stoel.

    Een mooi dressoir met voldoende opbergruimte

    Max Wonen heeft een ruime keuze aan dressoirs. Stoer en industrieel of juist tijdloos elegant, voorzien van lades, kastjes en legplanken, gemaakt van bijvoorbeeld duurzaam mangohout en metaal. Een dressoir is een veelgebruikt meubel om spullen in op te bergen.

    Dressoirs zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, voor elke woonkamer een passend dressoir. Dat mooie beeldje en die prachtige vaas staan er geweldig op, terwijl je spullen, die voorheen rondzwierven, nu keurig opgeborgen zitten. Je interieur ziet er picobello uit met zo'n prachtige blikvanger.

    Een salontafel met lades biedt verrassend veel bergruimte

    In ieder huishouden zwerven zaken als afstandsbedieningen, sleutels, koptelefoons, leesbrillen en brillenhoesjes rond. Deze spullen maken dat de woonkamer al snel rommelig oogt. Een salontafel met een lade biedt vaak de uitkomst.

    De lade van de salontafel biedt ruimte aan allerhande kleine spulletjes. Die ben je op deze manier nooit meer kwijt en je woonkamer oogt voortaan lekker opgeruimd. Salontafels zijn bij Max Wonen verkrijgbaar in vele variaties.

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »