• Lorem ipsum

Bankstel kopen?

Een nieuw bankstel kopen? Max wonen heeft een ruim assortiment aan zitbanken van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. In ons assortiment is er een ruime keuze aan verschillende, materialen en afmetingen. In onze sfeervolle woonwinkel in Havelte vind je meer dan 20 showroom modellen van bankstellen: hoekbankenloungebanken en sofa’s in verschillende materialen en opstellingen.   

Aanbod banken 

Zoek je een nieuwe bank passend bij jouw interieur? Heb jij een Scandinavisch-, landelijk-, industrieel interieur of mix van verschillende interieurstijlenBij ons is een ruime keuze aan verschillende banken passend bij jouw interieur. Onze medewerkers helpen jou graag bij het vinden van jouw nieuwe bank.  

Bij Max Wonen is het mogelijk om jouw eigen bankstel zelf samen te stellen. Zo kun je kiezen uit een zitbank, loungebankhoekbank of sofa geheel naar jouw wensen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, materialen, opstellingen en afmetingen.  

Stel jouw eigen bank samen 

Laat jij je oog vallen op een diepe zitbank om op te relaxen? Of op een actieve zitbank met een kort zitgedeelte? In onze collectie heb je keuze uit bankstellen met verschillende stijlen, maten en opstellingen. Een hoekbank met de hoek aan de linker- of rechterkant? Of ga je toch voor een combinatie van een tweezits- met een driezitsbank? Laat jouw unieke bank samenstellen bij Max Wonen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk alle banken in onze webshop of kom langs in onze sfeervolle showroom.  

Bijpassende eetkamerstoelen en/of accessoires kopen? Bekijk alle producten in onze webshop.