• Lorem ipsum

Woondecoratie

De leukste woondecoratie vind je bij Max Wonen. Bekijk meteen onze prachtige vloerkleden, industriële wandklokken, wandkleden, en andere leuke woondecoratie.

Sfeervolle woondecoratie

Maak het thuis gezellig en kleed je interieur aan met woondecoratie van Max Wonen. Combineer je salontafel met een van onze vloerkleden of kies voor een bijpassend wandkleed van het designer merk Urban Cotton. Met de decoratie van Max Wonen maak van je huis een warm en gezellig thuis. 

Wandrekken

Industriële wandrekken van metaal zijn helemaal hot! Wil jij een mooie toevoeging aan je muur? Neem dan eens een kijkje bij onze prachtige en betaalbare wandrekken. 

Vloerkleden

Ben jij op zoek naar een nieuw vloerkleed? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een leuk assortiment met stoere vloerkleden. De kleden zijn in verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar. Bekijk online het assortiment vloerkleden voor in de woonkamer, keuken of eetkamer. Wil het assortiment karpetten van Max Wonen eens zien én of voelen? Onze medewerkers geven je graag een vrijblijvend en vakkundig advies.

Industriële klokken

Grote industriële wandklokken vind je bij Max Wonen. Het aanbod wandklokken is verrassend en gevarieerd en daarom vind je zeker de klok die past bij jouw stijl. Bekijk ons assortiment klokken meteen online en plaats een bestelling.