Sale tot 70% korting
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Betaalmethoden

  Je online bestelling kan je op verschillende manieren afronden & betalen, we hebben alle mogelijke manieren hieronder op een rij gezet:

  Achteraf betalen met Klarna

  Bij Max Wonen kun je eenvoudig en snel meubels kopen met achteraf betaling van Klarna. Helaas wil het soms weleens voorkomen dat om de één of andere manier de betaling niet wordt geaccepteerd tijdens het plaatsen van de bestelling. Lees hier alle mogelijke oorzaken en handige tips.

  PayIn3: Meubels in termijnen betalen

  Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

   

  iDeal betaling

  In Nederland is iDeal het meest gebruikte betaalmiddel online. Om iDeal betalingen aan te kunnen bieden werken wij samen met Mollie. Mollie is een tussenpersoon welke de registratie van online betalingen gemakkelijker maakt.

  Het kan zijn dat de naam Mollie op een afschrift van je bank verschijnt. Een betaling via iDeal vindt plaats bij je eigen bank en gaat altijd via een SSL beveiligde verbinding. Bij betaling wordt het geld direct van je rekening afgeschreven waardoor wij meteen zien dat je je bestelling hebt betaald. Betalen met iDeal is gratis.

  CreditCard

  Wij accepteren creditcards van VISA, Master Card en American Express. Het voordeel van een creditcard is dat je aankoop meestal verzekerd is door je creditcard maatschappij. Zo loop je zeker weten geen enkel risico mocht er ergens iets mis gaan. Betalen met Creditcard is gratis.

  Bancontact (België)

  Om onze klanten in België ook de betaalmogelijkheden te bieden die ze gewend zijn, bieden we ook Bancontact aan. Met Bancontact kan je een betaling doen bij je eigen bank en wordt het geld direct afgeschreven. Betalen met Bancontact is gratis.

  Sofort banking (Duitsland)

  Sofort is een bekende betaalmethode in Duitsland. Je bestelling afrekenen via Sofort gaat altijd via een beveiligde verbinding en is gratis.

  Vooruitbetaling

  Om een bestelling af te rekenen zonder internet bankieren kun je gebruik maken van een vooruitbetaling. Tijdens het bestellen selecteer je 'vooruitbetaling' als betaalmethode.

  Als je de bestelling voltooid hebt ontvang je een e-mail met de bevestiging van je bestelling, in deze bevestiging staat het bestelnummer en het rekeningnummer van Max Wonen. Door het totaalbedrag van de bestelling onder vermelding van het ordernummer over te maken binnen vijf werkdagen, nemen wij de bestelling in behandeling.

  Pin of contante betaling

  Het liefst je bestelling contant of per pin voldoen? Selecteer dan tijdens het doen van je bestelling 'vooruitbetaling' als betaalmethode en geef in de opmerkingen aan dat je je bestelling graag in Havelte contant of per PIN wilt voldoen.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking