• Lorem ipsum

Bij Max Wonen verkopen we prachtige meubels. Shop prachtige meubels in onze online shop. Ga jij voor landelijke meubels, mangohouten meubels of industriële meubels? In ons assortiment meubelen vind je prachtige meubels voor een industriële, vintage of landelijke stijl. Bekijk hier al onze prachtige woonseries.


Sfeervolle woonwinkel Drenthe

Max Wonen is een gezellige en sfeervolle woonwinkel in het mooie Drentse dorpje Havelte. Wij werken met een klein team van ervaren verkopers met een groot gevoel van styling en vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk.

Wij denken met onze klanten mee en geven tips en adviezen over de producten die wij verkopen. Om jou uiteindelijk naar huis te kunnen laten gaan met een voldaan gevoel en hopelijk met die bank, kast of droomtafel die jij in gedachten had.

Bij Max Wonen vind je een mix van stijlen materialen en producten. Van industrieel en landelijk, tot hip en modern. Voor ieder interieur, en iedere stijl wel een passend design. Wij verkopen bekende merken zoals Tower Living, Eleonora, Chill Line, By-Boo, Urban Sofa en Hoomline.


Je thuis voelen met Max Wonen

Je thuis voelen is iets persoonlijks. Iedereen voelt dat op zijn of haar manier. Sommige mensen liggen graag lekker op de bank tv te kijken, anderen lezen liever een goed boek in een heerlijke relaxstoel. Daarom bieden wij van Max Wonen je een breed assortiment meubelen met voor iedereen wat. Wij hebben bijvoorbeeld ruime zit- en loungebanken om lekker op te zitten of te liggen, maar ook diverse fauteuils, heerlijke relaxstoelen en complete eethoeken om aan te eten of spelletjes te spelen.