• Lorem ipsum

Wij zijn een eigentijdse woonwinkel die zich richt op kwaliteit, advies en service. Onze meubelen zijn uniek en trendsettend zonder dat wij duur zijn. Door eigen import en grootschalige inkoop met collega-bedrijven kunnen wij scherp leveren aan de consument.

Door steeds wisselende voorraden is het de moeite waard om onze showroom regelmatig te bezoeken! 

Max Wonen: online tafels, banken, stoelen, lampen, salontafels en vloeren kopen

Ga je binnenkort verhuizen of wil je je bestaande interieur een impuls geven? Max Wonen kan je altijd verder helpen! Wij beschikken over een groot assortiment meubelen. Hierdoor hebben we voor iedere smaak, prijs en woninginrichting een geschikt product. Bij ons kun je terecht voor prachtige meubelen waarmee je de basis van je interieur kunt zetten, maar ook bieden wij je vloeren en gordijnen. Dankzij deze unieke combinatie kun je je nieuwe of bestaande woning helemaal naar eigen wens inrichten. Je bent er in ieder geval zeker van dat de meubels, vloeren en gordijnen goed met elkaar matchen. Wij noemen het bij Max Wonen een waar uniek concept onder één dak.

Nieuwe meubels

Het zou zomaar kunnen zijn dat je uit bent gekeken op je meubels, het is tijd voor vernieuwing. Wil je daarbij ook snel resultaat behalen? Dan kunt je het beste ervoor kiezen om een groot meubelstuk zoals een tafel, een bank of een kast te vervangen. Als je grote meubelen gaat vervangen, ziet je hele interieur er vaak direct anders uit. Als je dan naast de bestaande meubelen ook nog de bestaande meubelen op gaat leuken met decoratieve accessoires dan wordt het nog mooier! Zo ziet een bank er heel anders uit wanneer dat je hier een paar mooie sierkussens op legt! Een vloerkleed misschien om het nog knusser te maken? Max Wonen biedt het je allemaal aan!

Je thuis voelen met Max Wonen

Je thuis voelen is iets persoonlijks. Iedereen voelt dat op zijn of haar manier. Sommige mensen liggen graag lekker op de bank tv te kijken, anderen lezen liever een goed boek in een heerlijke relaxstoel. Daarom bieden wij van Max Wonen je een breed assortiment meubelen met voor iedereen wat. Wij hebben bijvoorbeeld ruime zit- en loungebanken om lekker op te zitten of te liggen, maar ook diverse fauteuils, heerlijke relaxstoelen en complete eethoeken om aan te eten of spelletjes te spelen.

Online meubelen kopen

Als je online een bestelling plaatst dan nemen wij van Max Wonen altijd contact met je op. Wij maken met je een afspraak over de leverdatum. Als een product op voorraad is, dan is de leverdatum maximaal een week later dan de datum waarop je de bestelling hebt geplaatst. Hierbij maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice, hierdoor weten we zeker dat er geen schade aan de meubelen kan ontstaan door derden en is de levertijd veel flexibeler in te delen. Wil je meer weten over ons of wilt je een bestelling plaatsen? Wij van Max Wonen staan graag voor je klaar!