0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Maandag 27 Mei 2024

    Hoekbanken direct leverbaar

    Met het kopen van een nieuwe bank geef jij je woonkamer in een keer een flinke make-over. De hoekbank, loungebank of sofa staat vaak als een centraal meubelstuk in de kamer. En als je je nieuwe droombank hebt gevonden dan wil je daar natuurlijk ook direct op zitten. Hoe vervelend is het dan om dan nog drie maanden te moeten wachten voordat de bank wordt geleverd.

     

    Voorraadbanken bij Max Wonen

    De levertijd op jouw favoriete nieuwe bank kan erg vervelend zijn. Daarom heeft Max Wonen een grote collectie banken ingekocht die direct uit voorraad leverbaar zijn. Je hoeft niet meer te wachten en de bank wordt binnen een aantal dagen bij je thuisbezorgd. En voor de bezorging hoef je niet eens te betalen. De bank wordt gewoon gratis bij je geleverd.

     

    Hoekbank Derby

     

    Uitgebreide collectie voorraadbanken

    De banken die direct leverbaar zijn komen uit de collectie van MySofa, Pepp Interior, Tower Living en Max Wonen. Er zijn hoekbanken, bankstellen en banken met chaise Lounge beschikbaar. En deze collectie bestaat uit goedkope banken en is heel scherp geprijsd. Je zit al op een hoekbank vanaf €799,-.

     

    Banken zelf samenstellen

    Veel banken zijn naar je eigen wens samen te stellen. Je kunt bijvoorbeeld het chaise lounge gedeelte van de bank zowel links als rechts plaatsen. Maar wat ook een leuk idee is om een tafeltje tussen de bank te plaatsen bij bijvoorbeeld een elementenbank. Met salontafel Hazel is dat mogelijk.

     

     

    Gehele Collectie

    Naast voorraadbanken heeft Max Wonen een uitgebreide collectie hoekbanken, loungebanken en sofa’s. Bekijk de gehele collectie en doe de inspiratie op die past bij jouw smaak. Of kom langs in onze woonwinkel in Havelte.

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »