• Lorem ipsum
Toon:
€995,00€895,00
Deze industriële kast is gemaakt van staal en mangohout. Door zijn 'ruige' afwerking wordt de industriële uitstraling benadrukt. Dit houdt in dat er lasnaden, kleine deukjes en oneffenheden in kleur mogelijk zijn. Lees meer
Benoa
Industriële lockerkast Liz | 140 cm
Deze industriële kast is gemaakt van staal en mangohout. Door zijn 'ruige' afwerking wordt de industriële uitstraling benadrukt. Dit houdt in dat er lasnaden, kleine deukjes en oneffenheden in kleur mogelijk zijn.
€995,00€895,00
€799,00
Stoere lockerkast met 3 deuren gemaakt van mangohout en zwart staal. Lees meer
Benoa
Lockerkast Luna | 120 cm
Stoere lockerkast met 3 deuren gemaakt van mangohout en zwart staal.
€799,00
€749,00
Industriële lockerkast Liz van zwart metaal en mango hout. Lees meer
Benoa
Industriële lockerkast Liz | 100 cm
Industriële lockerkast Liz van zwart metaal en mango hout.
€749,00
€1.449,00
De Tuareg serie heeft een stoere uitstraling door zijn verweerde planken en samen met het metalen frame zorgt het voor een prachtig lijnenspel. Deze uitgebreide woonserie bestaat uit verschillende tafels, kasten en wandrekken. Lees meer
D-Bodhi
D-Bodhi - Tuareg Locker 160x120 cm
De Tuareg serie heeft een stoere uitstraling door zijn verweerde planken en samen met het metalen frame zorgt het voor een prachtig lijnenspel. Deze uitgebreide woonserie bestaat uit verschillende tafels, kasten en wandrekken.
€1.449,00
Toon:

Industriële lockerkast

Een mooie industriële lockerkast is een echte eyecatcher in jouw interieur. Een lockerkast past thuis een bijna elk interieur. De kasten van Max Wonen zijn leverbaar in verschillende afmetingen en materialen. In ons assortiment vind je verschillende soorten kasten van onder andere mangohout en staal. Metalen lockerkasten, zwarte lockerkasten en houten lockerkasten vind je in de collectie van Max Wonen.

Lockerkast kopen?

De locker kast kan dienen als opbergkast. Zoek je een praktische kast met een stoere uitstraling? Dan is een locker kast onmisbaar in jouw interieur. Locker kasten passen thuis in verschillende interieurstijlen door retro en/of industriële look. Combineer jouw locker kast met een bijpassend tv meubel of een salontafel. Bekijk onze collectie locker kasten online of kom langs in onze showroom.