• Lorem ipsum

Verlichting

Licht brengt extra veel sfeer toe aan jouw woning. Het assortiment van Max Wonen omvat lampen en verlichting passend bij elke interieurstijl, elke smaak en elk budget. Met de lampen van Max Wonen creëer je een gezellige sfeer voor alle gelegenheden. De uitgebreide collectie met alle soorten en stijlen aan verlichting is groots, van vloerlampen tot plafondlampen en van tafellampen tot hanglampen. Onze collectie is met zorg geselecteerd! Voor de meest mooie, trendy en sfeervolle verlichting slaag je zeker bij Max Wonen.

Verlichting om uw interieur te complimenteren

Bij Max Wonen hebben we een uitgebreid assortiment aan verlichting, en voor elk interieur hebben we de perfecte lamp. Van industriële hanglampen tot een moderne vloerlamp, wij hebben van alles een mooie en ruime selectie te koop. Zowel op onze webshop als in onze sfeervolle woonwinkel in Havelte, Drenthe. We hebben een groot assortiment in:

  • Hanglampen die perfect staan boven een eetkamertafel.
  • Vloerlampen om een persoonlijk accent aan je interieur te geven.
  • Tafellampen staan ideaal op een nachtkastje of dressoir.
  • Wandlampen zijn ideaal voor kleine ruimtes en om ruimte te creëren.
  • Plafondlampen kunnen echt in iedere ruimte in je huis worden opgehangen.

Uiteraard hebben we opties voor iedere stijl en elk budget!

Combineer verschillende trends en stijlen

Ben je aan het bouwen, verbouwen of aan het restylen? Wij hebben veel trendy lampen en verlichting voor alle stijlen. Heeft jouw woning een landelijke, retro-, industriële of vintage stijl? In het veelzijdige assortiment vind je zeker de lampen die passen bij jouw interieur. Tegenwoordig zijn er veel verschillende woonstijlen en trends. Tijdloze klassieke lampen zijn al jarenlang sfeermakers in het interieur. Klassieke lampen zijn vaak te herkennen aan een bruine of bronzen tint met ronde vormen.  Strakke vormen, metaal en chromen kleuren zijn vaak elementen waaraan moderne verlichting te herkennen is. Een van de grootste trends op dit moment zijn industriële lampen. Industriële lampen zijn stoer en hebben hun stoere uiterlijk vaak te danken aan de metalen elementen. Uiteraard ben je van harte welkom in onze woonwinkel om inspiratie op te doen, of voor advies van onze deskundige medewerkers!

Kies de juiste verlichting voor uw huis

Het kiezen van de juiste verlichting voor je woning kan soms een moeilijke opgave zijn. Er is immers zoveel keuze in soorten verlichting. Denk daarom goed na over de plaatsing van de verlichting in je interieur, en welke functie het zal hebben. Bij de bank zul je wellicht verlichting willen gebruiken voor sfeer, wanneer je bijvoorbeeld televisie kijkt, maar misschien ook om een boek of tijdschrift te lezen. Kies welk type verlichting hier het beste bij past, zodat je vervolgens gericht kunt gaan zoeken naar een lamp die past bij jouw stijl.

Waar moet je aan denken bij het kiezen van verlichting

Sommige mensen vinden het fijn om een lichtplan te maken, voordat ze de verlichting voor hun huis kiezen. Wellicht bent je echter alleen maar op zoek naar een leuke lamp om je interieur mee op te frissen. In alle gevallen is het goed om onderscheid te maken tussen de volgende functies van verlichting:

  • Basisverlichting verspreidt zich gelijkmatig over de ruimte. Dit is de verlichting die ervoor zorgt dat er algemeen licht is. Vaak zijn dit één of meerdere lampen die licht naar verschillende richtingen verspreiden, of een lamp die naar het plafond straalt. Deze verlichting zorgt ervoor dat de ruimte egaal verlicht wordt en te grote contrasten vermeden worden. Het is praktisch wanneer de basisverlichting gedimd kan worden om zo de sfeer aan te kunnen passen. Vloerlampen of hanglampen zijn hiervoor uitstekend geschikt.
  • Accentverlichting zorgt voor het juiste werklicht. Dat kan bijvoorbeeld zijn voor het lezen van een boek, werken aan tafel of het aanlichten van een schilderij. Ook kan dit licht zorgen voor mooie lichtaccenten. Accentverlichting maakt een woning huiselijk. Denk aan een spot, leeslamp of een schemerlamp met een niet-lichtdoorlatende kap.
  • Sfeerverlichting heeft als enige taak het maken van sfeer. Verlichten doet het dus nauwelijks. Dit kan bijvoorbeeld met een gedimde schemerlamp, tafellamp of zachte wandlamp.

Bij Max Wonen weten we alles over verlichting

Bij Max Wonen kun je verlichting en meubels online kopen voor allerlei verschillende interieurstijlen. Wij hebben een prachtige en sfeervolle woonwinkel in Havelte, vlakbij Meppel. In onze woonwinkel of op onze website vind je onder andere eettafels, stoelen, salontafels en ladekasten. Wij werken met een team van ervaren verkopers met een groot gevoel voor styling. We vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk. Wij denken dan ook graag mee met onze klanten en geven tips en adviezen over de producten die wij verkopen. Kom langs voor advies, of shop online voor je nieuwe verlichting!