0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Max Wonen - Vrijdag 28 Oktober 2019

    Verlichting in jouw interieur

    Verlichting in jouw interieur..

    De donkere dagen hebben hun intrede gedaan. Je rijdt weg van het werk en het wordt alweer schemerig buiten. Eenmaal thuis is het vaak al donker en dan is het fijn om in een sfeervol verlicht huis binnen te komen. Waar moet je dan rekening mee houden? Het grootste struikelblok met verlichting is het functionele aspect en de sfeer van verlichting. Je wil ’s avonds graag sfeerlicht je woonkamer wanneer je tv kijkt, maar goede verlichting bij bijvoorbeeld het lezen van een boek of tijdschrift. Vaak is de oplossing heel simpel; een dimmer aansluiten op je verlichting. Op deze manier kun je van een heldere lamp gemakkelijk sfeerverlichting maken. Je kunt ook kiezen voor een praktische leeslamp naast de bank. Neem bijvoorbeeld de stoere industriële lamp ''Eagle'' van het merk By-Boo

    Maak je eethoek af met een prachtige hanglamp

    Als je eenmaal je perfecte eettafel hebt gekocht, moet je deze nog verlichten. Uiteraard zoek je een mooie eye-catcher voor boven je mooie tafel, maar houd ook hier rekening met wat voor soort verlichting je wilt hebben. Zit je vaak aan tafel te werken of te lezen dan is een heldere lamp echt iets voor jou. Gebruik je tafel om gezellig met z’n allen te eten en spelletjes te doen, dan is sfeerverlichting de oplossing. Denk altijd aan de mogelijkheid van een dimmer om alle opties open te houden.

    Trending: Open lampen met Vintage Led Bronnen

    De trend van nu zijn open lampen met Vintage LED bronnen. Je creëert op deze manier ruimte boven je eettafel en het oogt niet ‘te zwaar’. De open lampen geven een industrieel effect door de vintage LED bronnen die sfeervol licht afgeven. De combinatie met hout, staal en touw geven de lampen een stoer en chique uiterlijk.

    TIP: hang je lampen ongeveer 60 cm a 70 cm boven de tafel voor het ideale licht.
    Op zoek naar de laatste trends in hanglampen?
    Bekijk hier ons complete assortiment.

    ✓ Gratis verzending ✓ Snelle levering ✓ Achteraf betalen

     

    Lampen voor in je Woonkamer

    Zoals wij eerder schreven is verlichting in je woonkamer heel bepalend. Naast een wandlamp voor het lezen kun je ook kiezen voor een vloerlamp naast bijvoorbeeld je tv meubel of dressoir. Een vloerlamp geeft een leuke twist aan je interieur omdat deze vaak boven de meubelen uitsteekt. Door het hoogteverschil tussen je meubelen en een staande lamp creëer je een mooi ruimtelijk effect in je woonkamer. Bekijk hier al onze vloerlampen.

    Wil je het plaatje compleet maken, kies dan ook voor een bijpassende tafellamp. Deze lamp zet je bijvoorbeeld op je dressoir of tv meubel. Je kunt deze combineren met je vloerlamp en je maakt er een huiselijk geheel van. Tafellampen lenen zicht goed voor Vintage LED bronnen, zet je lamp ’s avonds aan en je hebt direct sfeer in je woonkamer.

    Heb je vragen of wil je graag advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze sfeervolle woonwinkel. Interieur is onze passie en dat delen wij graag met jou! 

    Adresgegevens:
    Max Wonen Havelte
    Rijksweg (nz) 19
    7971 CX Havelte
    0521-345779
    [email protected]

    Onze Openingstijden
    Maandag t/m zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
    Elke zondag geopend van: 13.00 - 17.00 uur

     

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »