0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Dinsdag 26 Februari 2022

    Velvet eetkamerstoelen, voor een stijlvolle, trendy uitstraling

    Stijlvolle velvet eetkamerstoelen mogen niet ontbreken in je interieur. Zeker als je voor een eigentijdse, trendy uitstraling kiest, passen velvet eetkamerstoelen perfect in jouw woonkamer. Deze elegante stoelen staan niet alleen heel stijlvol en mooi bij je eettafel, ze voelen ook fluweelzacht aan. Daardoor wordt aan tafel zitten extra plezierig. Als jij nog geen velvet eetkamerstoelen hebt, is dit het moment om mooie velvet stoelen te kopen. De perfecte upgrade voor jouw interieur.

    Stoelen verkrijgbaar in heel veel mooie kleuren

    Velvet stof is heerlijk zacht en de stof glanst. Velvet, het Engelse woord voor fluweel, is een stof die in heel veel kleuren verkrijgbaar is. Doordat je uit een grote collectie kleuren kunt kiezen, vind je zeker ook jouw favoriete kleur. Dat maakt het kiezen voor velours eetkamerstoel nog veel leuker, want wat is mooier dan een fluweelzachte, aaibare stoel in je lievelingskleur. Helemaal passend bij jouw interieur en de sfeer waar jij je prettig in voelt.

    Kleuren van de stoelen zijn vaak heel sfeerbepalend. Door de ruime kleurkeuze is het ook mogelijk je eetkamerstoelen in verschillende, bij elkaar passende, kleuren te kiezen. Maar contrasterende velvet stoelen kunnen natuurlijk ook heel mooi en stijlvol staan. De keuze is aan jou. Kies bijvoorbeeld voor zonnig okergeel of romantisch oudroze. Of kies voor trendy donkergroen, grijs of cognac.

    Niet alleen stijlvolle, maar ook comfortabele eetkamerstoelen

    Mooi ogende velvet eetkamerstoelen zorgen ervoor dat je elke dag geniet van je stijlvolle eethoek. Maar niet alleen de look van je eetkamerstoelen is belangrijk, je wilt ook comfortabel kunnen zitten. Zeker als je langere tijd aan tafel doorbrengt om uitgebreid te eten met vrienden of als je avondenlang spelletjes doet met je gezin, is een comfortabele eetkamerstoel heel prettig.

    Gelukkig heb je niet alleen veel kleurkeuze, er zijn ook veel verschillende modellen velvet eetkamerstoelen. Max wonen heeft een breed assortiment, waarin je zeker die ene velvet eetkamerstoel vindt, waar jij heerlijk comfortabel op zit. In combinatie met jouw favoriete, superzachte velvetstof, zal je zeer veel plezier hebben van jouw ideale, stijlvolle velvet eetkamerstoelen.

    Velours eetkamerstoel kopen, waar moet je op letten?

    Als je velvet eetkamerstoelen aan wilt schaffen, zijn er, naast kleur en model, een paar punten waar je op moet letten. De hoogte van de stoel en de eettafel, waar de je de stoelen bij wilt plaatsen, zijn belangrijk. Gemiddeld is de hoogte van een stoel ongeveer 46cm. Tafels zijn circa 75cm tot 80cm hoog. Het is belangrijk dat je let op de ruimte tussen je bovenbenen en de tafel. Reken hiervoor vanaf het zitvlak van de stoel tot aan het tafelblad.

    Om comfortabel te kunnen zitten, moet deze ruimte circa 20 cm zijn vanaf de stoelzitting tot het laagste punt van het tafelblad. Het laagste punt van het tafelblad, is de rand of een balk. Let daarnaast ook op de diepte van je nieuwe eetkamerstoel. De zithoogte- en diepte moeten bij je postuur passen, zodat jij comfortabel zit.

    Er zijn verschillende modellen velvet eetkamerstoelen. Als jij en je partner bijvoorbeeld veel van postuur verschillen, hij lang, jij klein of omgekeerd, kun je ook voor een combinatie van verschillende trendy velvet eetkamerstoelen kiezen. Dat staat heel stijlvol en tegelijkertijd zit iedereen zacht en comfortabel.

    Hoe onderhoud je eetkamerstoelen?

    Velvet stof kun je heel eenvoudig beschermen tegen vuil en vlekken. Net als voor andere stoffen kun je voor deze fluweelzachte stof textielbeschermer van Max Wonen gebruiken. Door je velvet eetkamerstoelen in te spuiten met Textile care van Max Wonen, is de stof goed beschermd tegen vlekken van voedingsmiddelen en dranken. Hierdoor blijven je velvet eetkamerstoelen heel lang mooi.

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking