0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Dinsdag 25 Oktober 2022

    Tips om je salontafel te decoreren

    Een salontafel, zeker wanneer deze in de woonkamer is geplaatst, is vaak het eerste wat mensen zien als ze je huis binnenlopen. Dus als je een goede eerste indruk wilt maken op je gasten, is het belangrijk om wat moeite te doen om je nieuwe salontafel in te richten en er representatief uit te laten zien. Hier zijn vijf tips om je op weg te helpen bij het creëren van een aantrekkelijke, samenhangende look voor jouw salontafel.

    Maak gebruik van een dienblad

    Dienbladen zijn niet alleen een uitstekende manier om decor aan je salontafel toe te voegen, maar zijn ook ideaal voor organisatie. Niet alleen kunnen dienbladen worden gebruikt voor het opbergen van decoraties, maar ze zijn ook perfect voor het serveren van snacks, drankjes en meer. Met een dienblad bovenop je salontafel creëer je op een esthetische manier extra tafelbladruimte.

    Kaarsen!

    Kaarsen zijn een geweldige manier om sfeer te creëren zonder veel ruimte in beslag te nemen. Kies er een paar die elkaar aanvullen en vergeet je theelichtkaarsjes niet! Steek wat kaarsen aan en plaats ze op je salontafel wanneer je 's avonds een knusse ambiance wilt creëren.

    Je kunt ook kaarsen aansteken wanneer je vrienden over de vloer krijgt voor bijvoorbeeld een spelletjesavond. Ze zullen er niet alleen dol op zijn, maar ze zullen ook onder de indruk zijn van je hostingvaardigheden!

    Plaats een vaas

    Vazen zijn een geweldige manier om salontafels te versieren. Ze kunnen worden gebruikt om hoogte aan een tafel toe te voegen, of een prachtig element vormen met bloemen erin. Naast bloemen kun je ook andere items in verschillende vazen plaatsen, zoals hoge bloemstelen in de ene vaas en kortere in een andere.

    Als je vazen als decoratie gebruikt, gebruik ze dan om verschillende zones op je salontafel van elkaar te scheiden. Dit vergemakkelijkt het plaatsen van andere spullen, zoals tijdschriften of een drankje. Kijk echter wel uit met items zoals tijdschriften, want het kan snel nogal rommelig ogen. Om dit te voorkomen kun je bijvoorbeeld tijdschriften plaatsen in een tijdschrifthouder. 

    Voeg potplanten toe aan je salontafel

    Planten geven iedere ruimte leven. Als je je leefruimte een natuurlijk tintje wilt geven, zijn potplanten een makkelijke manier om dat te doen zonder dat je er veel tijd aan kwijt bent. Planten als spinplanten en vetplanten zijn onderhoudsarm en staan prachtig op een salontafel. Het beste is dat ze niet constant water nodig hebben, dus je kunt makkelijk een weekend weggaan en je geen zorgen maken over je planten.

    Persoonlijke items

    In plaats van dure decoratie voor je salontafel te kopen, kun je ook in kleine stukjes investeren die een persoonlijke betekenis hebben. Wanneer je gasten ontvangt of als je het gewoon wat huiselijker wilt maken, kun je bijvoorbeeld familiefoto's neerzetten.

    Je kunt ook objecten met sentimentele waarde gebruiken, zoals een kunstwerk van een vriend of familielid. Als alternatief, als je oog hebt voor design en eventueel handig bent, kun je ook proberen om je eigen versieringen te maken met items in je huis. Het hoeft niet veel tijd of geld te kosten om iets moois te maken!

    Nieuwe salontafel? Bestel jouw favoriet direct online

    Blader door de catalogus en gebruik onze handige filters om jouw favoriet salontafel te vinden. Heb jij jouw favoriet gevonden? Dan kun je deze snel en eenvoudig bestellen via onze webwinkel. Veel van onze salontafels zijn direct uit voorraad leverbaar en hierdoor heb je jouw nieuwe tafel altijd snel in huis.

    Met onze kwaliteitsmerken is er altijd een tafel die aansluit bij jouw wensen. Bestel je nieuwe salontafel direct online of kom langs in onze sfeervolle showroom!

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »