0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Zondag 19 Januari 2022

    5 handige tips om je interieur gezellig te maken

    Het is januari, de tijd van grijze dagen en meestal veel binnen zitten. Hét moment ook om je huis sfeervol en gezellig te maken en de kaarsen aan te steken, waardoor binnen zitten een klein feestje wordt. Maar hoe maak je een sfeervol interieur? In de deze blog geven we je 5 tips om je huis om te toveren in een heerlijk en gezellig huis! 

    1. Warme kleuren voor een intieme sfeer

    Warme kleuren geven veel sfeer aan je huis. Door je muren te verven in warme kleuren in combi met mooi behang creëer je een sfeervolle basis. Kies voor aardetinten als rood, bruin, oranje of oker, die je combineert met basiskleuren, waardoor er een intieme sfeer ontstaat.

    Wil je het minder rigoureus aanpakken, dan zijn sierkussens of plaids in warme kleuren op je bank een goede optie. Hiermee creëer je een aangename, uitnodigende zitplek, waar het in de winter goed toeven is.

    2. Zachte, decoratieve materialen

    Met een mooie deken, een fijne plaid, dons of een zachte vacht maak je je bank of fauteuil helemaal af, want ze zijn niet alleen mooi en decoratief, maar ook heerlijk warm op een koude avond.

    Een heerlijk zacht plaid of lekker groot kussen nodigt uit om lekker te chillen, plezierig te zitten met vrienden of gezellig tv te kijken met de kids. Gebruik je de plaid, of die mooie deken niet, drapeer 'm dan losjes op je bank en geniet van de decoratieve uitstraling.

    3. Kaarsen en sfeerlicht

    Kaarsen en sfeerlicht maken de sfeer in je interieur helemaal af. Ook in januari is het nog vroeg donker, al eind van de middag kunnen de kaarsen, waxinelichtjes en de sfeerlichten aan. Meerdere kandelaren op tafel geven veel gezelligheid en wat te denken van een mooie tafellamp.

    Tip: Kies voor een dimbaar, warm licht, dat maakt je huis extra behaaglijk en combineert goed met kaarslicht.

    4. Een mooi vloerkleed

    Een mooi vloerkleed geeft heel veel sfeer aan je woonkamer. Gecombineerd met speelse bijzettafeltjes maak je je woonkamer extra gezellig. En heel prettig, het vloerkleed van Max Wonen houd je voeten lekker warm. Ideaal als je een houten- of stenen vloer hebt.

    5. Woonaccessoires

    Als laatste de tip om je interieur gezellig aan te kleden met mooie woondecoratie van Max Wonen. Wanddecoratie, zo’n mooie poef, kandelaren, bij Max Wonen kun je je hart ophalen, er is heel veel keuze. bekijk alle woondecoratie op onze website.

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »