0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Max Wonen - Maandag 28 Juni 2020

    Online Eetkamerstoelen kopen? Hierbij enkele tips

    Eetkamerstoelen kopen? Tips van Max Wonen

    Eetkamerstoelen zijn erg bepalend voor de uitstraling van je eethoek maar het is ook erg belangrijk dat de stoelen goed zitten. Als op zoek gaat naar nieuwe stoelen voor in de eethoek is het goed om eerst even stil te staan bij je wensen. Je zit namelijk iedere dag op je stoelen en hierom is het belangrijk dat ze aan jou comfort en aan je uiterlijke wensen voldoen.  

    Snelle levertijden

    Het assortiment van Max Wonen heeft een ruim aanbod eetkamerstoelen en veel stoelen zijn uit voorraad leverbaar ''Voor op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis!'' 

    Ruim assortiment

    Wij hebben meer dan 200 verschillende eetkamerstoelen in ons assortiment. Zo is er altijd wel een stoel die voldoet aan jouw wensen. Wij hebben veel eetkamerstoelen in ons assortiment bekijk hier het complete assortiment eetkamerstoelen


    Waar moet je rekening mee houden?

    Waar moet je nou eigenlijk op letten bij de aankoop van een set eetkamerstoelen? Hoe zorg je dat je lekker zit? Max Wonen helpt je graag bij het kiezen van de juiste stoelen.

    Zitdiepte en zithoogte van een eetkamerstoel

    De zitdiepte en de zithoogte van een eetkamerstoel is erg belangrijk voor een goede zit. De normale zithoogte van de meeste stoelen is 46 cm en de zitdiepte 40 cm. De afmetingen zoals zithoogte, diepte kan je vinden bij de specificaties van de producten. Heb je vragen over de afmetingen? Neem dan gerust even contact met ons op.

    Stoel met of zonder armleuningen?

    Een stoel met armleuning is een echte aanrader wanneer je houdt van lang natafelen en vaak met visite aan tafel zit.  Je kunt dan wat verder achterover zitten en lekker met armen op de leuningen ‘hangen’. Zeker na vele uurtjes tafelen is dit een echte must!

    Zit je niet veel aan je tafel en gebruik je de eettafel eigenlijk alleen voor het ontbijt en avondeten, dan kun je het ook prima af met stoelen zonder leuning. Ook met kinderen is een stoel zonder leuningen erg gemakkelijk. Ze stappen makkelijk in en uit de stoel, zonder deze te hoeven verschuiven.

    Veel modellen stoelen en merken hebben tegenwoordig een variant met én zonder armleuning. Combineer dit om het beste van beide te hebben. Ook geeft dit een speelse twist aan je interieur. Let er wel goed op dat je stoelen onder je huidige of nieuwe tafel passen.

    Ook is het belangrijk om te weten hoe breed de stoel is en hoeveel stoelen er tussen de poten passen. Neem altijd de binnenmaat tussen de poten op én de maat vanaf de grond tot onderkant tafel, voor je op pad gaat om nieuwe eetkamerstoelen gaat kopen.

    De perfecte zithouding

    De perfecte zithouding in een eetkamerstoel ziet er als volgt uit: je rug rust tegen de rugleuning van de stoel, waarbij je een hoek maakt van negentig graden. De zitting van de stoel bevindt zich ter hoogte van je knieschijf en je voeten komen plat op de grond.

    Welk materiaal kies ik voor mijn stoel

    Er is ontzettend veel aanbod in eetkamerstoelen. Heb je eenmaal de keuze gemaakt, dan begint de volgende kwestie; er is nog veel meer keuze in stof en leersoorten. In ons volgende blog gaan wij het uitgebreid over dit onderwerp hebben. Laat je altijd goed informeren, of lees je in voor je wat koopt/online besteld.

    Zorg voor genoeg ruimte aan je eettafel

    Eigenlijk moet iedereen die in huis woont tegelijkertijd aan tafel kunnen zitten. Afhankelijk van de gezinssamenstelling komt dit vaak neer op een eettafel voor vier tot acht personen. Regel hierbij is natuurlijk dat je beter teveel dan te weinig ruimte kunt hebben. Wij hebben een ruim assortiment eetkamertafels in verschillende stijlen. Voor industriële, landelijke, moderne of boomstamtafels ben je bij Max Wonen aan het juiste adres.




     

     

    Stoelen met stalen frames

    Je ziet tegenwoordig veel stoelen met stalen frames. Dit heeft ons inziens het voordeel dat je het lekker licht en luchtig houdt in de eetkamer. Je eethoek oogt hierdoor niet als een massaal blok in je kamer en je ziet ook de poten van de tafel, die tegenwoordig steeds mooier zijn en in het oog mogen springen.

    Let bij online aankopen altijd goed op de volgende punten:

    1. Hoe zijn de reviews over deze stoel
    2. Let goed op de maten
    3. Wat is het voor materiaal
    4. Vergelijk prijzen
    5. Wat zijn de levering en retourvoorwaarden
    6. Kun je achteraf betalen

    Groot assortiment stoelen

    Wij hebben meer dan 200 verschillende eetkamerstoelen in ons assortiment. Zo is er altijd wel een stoel die voldoet aan jouw wensen. Wij hebben veel eetkamerstoelen in ons assortiment en elk heeft weer een voordeel.

    Kies jij voor een stoel van stof, kunstleer of toch liever voor leer? Verder hebben wij stoelen met en zonder armleuningen en wil je een stoel met of zonder wieltjes? Kortom genoeg keuze bij Max Wonen. Heb je nog vragen of wil je graag vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op Liever een keer komen proefzitten? Kom dan langs in onze sfeervolle woonwinkel.

    Adresgegevens:
    Max Wonen Havelte
    Rijksweg (nz) 19
    7971 CX Havelte
    0521-345779
    [email protected]

    Onze Openingstijden
    Maandag t/m zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
    Elke zondag geopend van: 13.00 - 17.00 uur

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »