0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Woensdag 26 April 2020

    Creëer jouw unieke thuiswerkplek

    Door het Coronavirus werken veel mensen uit huis en dit zal waarschijnlijk nog wel even zo blijven. Extra leuk is dat je misschien wel je nieuwe thuiswerkplek in mag richten. Zodat jij in een prettige omgeving ongestoord en comfortabel kunt werken. Zo hebben wij voor jou onze unieke thuiswerk meubelen en accessoires op een rij gezet.

    Bureau Bas

    Om prettig te kunnen werken is een bureau onmisbaar voor jou thuiswerkplek. Bureau Bas uit de collectie van Benoa is een echte eyecatcher in jouw kantoor of kamer. Bureau Bas is gemaakt van mangohout en staal en is een industrieel meubel. Dit stoere industriële meubel is voorzien van drie lades en een rechthoekig frame. De combinatie van mangohout en gepoedercoat metaal geeft een industriële uitstraling.

    Stoelen

    Om comfortabel te werk kunnen gaan is een comfortabele stoel van essentieel belang. Bij Max Wonen vind je een uitgebreid assortiment aan stoelen. Vele van deze stoelen zijn inzetbaar als bureaustoelen. Zo heb je een ruime keuze uit verschillende soorten stoffen en leer.

     

     

    Lampen

    Wil jij jouw thuiswerkplek een industriële look geven? Geef sfeer aan jouw thuiswerkplek met een van de lampen van Max Wonen. Wij hebben onze industriële lampen voor jou op een rijtje gezet!

    Vierkante Tafellamp | Boston is een stoere industriële lamp die mooi is in zijn eenvoud. Hij heeft een vierkant metalen frame die is afgewerkt met oud zilver, waardoor hij een vintage uitstraling krijgt. In het midden van de lamp bevindt zich 1 fitting.

    Industriële Tafellamp | Los Angeles is een trendy schijnwerper lamp met ronde voet. De afwerking van oud zilver geeft de lamp een industriële en vintage uitstraling. Door het open armatuur wordt het licht mooi door de ruimte verdeeld.

    Industriële Tafellamp | Seattle heeft een eigentijds en industrieel design. Deze lamp is speciaal ontwikkeld en geschikt voor een LED lichtbron met een doorsnede van 200 mm. Het armatuur is afgewerkt in oud zilver wat zorgt voor een eigentijdse lamp met een vintage touch. 

           

    Kantooraccessoires 

    Max Wonen heeft een uitgebreid assortiment aan boekenkasten in verschillende soorten en maten. Geef jouw boeken en woonaccessoires een mooi plekje in een stijlvolle boekenkast in jouw kantoor of kamer. In ons uitgebreide assortiment vind je boekenkasten met deuren, boekenkasten met lades, boekenkasten met trap en boekenkasten met planken. Voor elke woonstijl heeft Max Wonen een bijpassende boekenkast. Bekijk alle boekenkasten online. 

     


    Max Wonen Havelte
    Rijksweg (nz) 19
    7971 CX Havelte
    0521-345779
    [email protected]

    Onze Openingstijden
    Maandag t/m zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
    Elke zondag geopend van: 13.00 - 17.00 uur

     

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking