0
Sluiten

Categorieën

Filters

    Ferro eetkamerbank cognac | 135-205 cm

    569,-
    LEVERBAAR VANAF WEEK 34 – RESERVEREN GEWENST
    Max Wonen heeft verschillende eetkamerbanken. Voor alle kleuren en maten die jij zoekt, kun je bij ons terecht.... Toon meer

    Betaal in 3 termijnen met in In3

    Voordelen Max Wonen

    • Rentevrij in 3 termijnen betalen
    • Achteraf betalen met Afterpay
    • Gratis verzending in NL boven de €50,-
    • Snelle levertijden

    Andere klanten bekeken ook:

    Heb je vragen over dit product?

    Heb je vragen over dit product?

    Onze woonexperts staan 7 dagen per week voor je klaar.

    Productomschrijving

    Bank in jouw eethoek

    Max Wonen heeft verschillende eetkamerbanken. Voor alle kleuren en maten die jij zoekt, kun je bij ons terecht. Eetkamerbank Ferro is een industrieel pronkstuk in jouw eethoek. De bank is gemaakt van microvezelstof en heeft een metalen onderstel. Dit onderstel is zwart gepoedercoat, voor een strakke uitstraling en een optimale bescherming. Met deze materialen komt zijn industriële uitstraling tot zijn recht. 

    Eetkamerbank 

    Eetkamerbank Ferro komt uit de fantastische collectie van Tower Living. Doordat de bank leverbaar is in verschillende kleuren, past de bank altijd bij jouw interieur en smaak. Creëer bij Max Wonen jouw favoriete eethoek en plekje in huis. Een eetkamerbank is ideaal om extra zitplekken te creëren rondom de eetkamertafel. Deze bank is 65 cm diep en 87 cm hoog. De bank is verkrijgbaar in verschillende breedtes, waardoor de bank bij de afmeting van jouw eetkamertafel past. Bij Max Wonen maak jij jouw zithoek compleet met eetkamerbank, eetkamerstoelen én eetkamertafel. Doordat de bank in verschillende kleuren leverbaar is, past het altijd bij jouw interieurstijl. Zijn subtiele vintage uitstraling zorgt ervoor dat combineren in jouw inrichting gemakkelijk gaat. 

    Eethoek idee

    Een eetkamerbank aan de eetkamertafel is een favoriet in de eetkamer. Een eetkamerbank wordt vaak gebruikt om meer plek te creëren aan de eetkamertafel. Daarnaast is het een speelse manier om jouw interieur op een prachtige manier in te richten. Aan de andere kant van de tafel combineer je de eetkamerbank met twee, drie of zelfs vier eetkamerstoelen. Bekijk alle eetkamerbanken en eetkamerstoelen online en match deze bij jouw favoriete eettafel. Maak zo jouw eetkamer compleet! Bij Max Wonen krijg je advies voor de beste combinaties hierin. Daarnaast hebben wij in onze showroom de mogelijkheid om de samenstelling van jouw favorieten in het echt te zien. 

    Wij adviseren om deze eetkamerbank voor gebruik te impregneren, om vuil en vlekken te voorkomen. Of maak gebruik van onze iProteqt service met vijf jaar garantie. Daarnaast is het aan te raden om deze eetkamerbank niet in direct zonlicht te plaatsen, om verkleuring tegen te gaan. 

    Specificaties

    SKU
    NC 0070

    Product reviews

    5 van de 5Aantal reviews 1
    Schrijf je eigen review
    5 van 5

    Zit lekker en past goed bij de rest van het meubilair.

    Huub Koppens - 1 December 2023

    Mix & Match bij Max Wonen

    Maak je aankoop compleet

    Ferro eetkamerbank cognac  | 135-205 cm
    569,-
    Ferro eetkamerbank cognac | 135-205 cm
    Ferro eetkamerbank cognac | 155 cm
    LEVERBAAR VANAF WEEK 34 – RESERVEREN GEWENST
    Toevoegen aan winkelwagen

    Recent door jou bekeken

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »