PVC Vloeren

Filteren

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Het aanbod PVC vloeren is groot, hoe weet u nu of u de juiste keuze maakt? Bij het kiezen van een PVC vloer adviseren we u op een aantal zaken letten:

De dikte van de toplaag
Een PVC vloer met een 0.3 mm is geschikt voor normaal woongebruik. Voor zwaardere toepassingen adviseren wij een 0.55 mm toplaag.

De structuur van de toplaag
Ons PVC is afgewerkt met een duidelijk relief in de toplaag. Dit versterkt de natuurlijke uitstraling van de planken.

De afwerking van de plank
Afgeschuinde randen geven optisch een mooi effect en creëren een natuurlijke uitstraling, met rechte randen krijgt de vloer een strakkere uitstraling,

De kwaliteits- en milieugaranties
Ons PVC wordt geproduceerd in fabrieken met een kwaliteits- en milieucertificering volgens de internationale normen ISO9001 en ISO14001. De producten zijn getest volgens strenge Europese kwaliteit- en emissienormen.

De toepassing van de vloer
Onze PVC stroken zijn vrijwel overal toepasbaar: van woon- en slaapkamer, tot keukens, badkamers, winkelvloeren en kantoorruimtes. Gebruik in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling is mogelijk.

De gewenste installatiewijze
Ons PVC is verkrijgbaar in verlijmbare varianten en in een plank met een kliksysteem. Een verlijmbare vloer is mooi strak te leggen en zal niet meer van zijn plaats te krijgen zijn. Een klikbaar PVC is bijvoorbeeld ideaal wanneer u een tijdelijke woonruimte betrekt die u weer in de originele staat op moet leveren, Het PVC kan makkelijk verwijderd worden en de ondervloer blijft in goede conditie.

Als u een mooie PVC vloer heeft uitgezocht is het zeer belangrijk dat deze op vakkundige wijze geïnstalleerd wordt. Juiste preparatie van de ondervloer is essentieel voor een goed eindresultaat. Wij adviseren daarom de installatie door een vakman te laten doen.