Vloeren

Vloeren

Filteren

Parket, PVC en laminaat vloeren

Vloeren kunnen een interieur maken of breken. Zorg daarom altijd dat je de juiste keuzes maakt als je een vloer wil kopen. Je kunt verschillende vloeren kopen en bij Max Wonen verkopen we parket, laminaat vloeren en pvc vloeren. De vloeren kun je gemakkelijk zelf leggen, maar voor het leggen van de vloer kun je ook gebruik maken van onze ervaren vloerenlegger. Wij hanteren scherpe prijzen en staan voor kwaliteit!

Ruim aanbod aan vloeren

Er zijn genoeg vloeren te koop, de vraag is alleen waar je voorkeur naar uit gaat. Wil je een tijdelijke vloer of kies je een vloer waar dat je de komende tien jaar van kunt genieten? Als je al nieuwe meubels hebt, is het ook goed dat je gaat kijken welke vloer daar een beetje bij past. Past de kleur en het materiaal van je vloer bijvoorbeeld bij je bank, stoelen of kasten? Het zou fijn zijn als het een geheel is, dan kun je er nog langer van genieten. Iedereen heeft een eigen smaak. Bij Max Wonen profiteer je van een ruim aanbod aan vloeren: voor ieder een eigen vloer naar wens.

De juiste vloer kiezen bij Max Wonen

Het kiezen van de juiste vloer vraagt tijd en aandacht. Het gaat er om dat je weet wat je wil:

  • Welke materiaalsoort spreekt je aan?

  • Welke kleur spreekt u aan?
  • Wat is het maximale budget?
  • Hoe mag de stijl van de vloer zijn?
  • Wilt u de vloer zelf leggen?
  • Wilt u de vloer laten leggen?

Het zijn een paar vragen waar u goed over na moet denken, zodat u weet wat de mogelijkheden zijn. Als u zich hier in gaat verdiepen, weet u ook wat de voordelen zijn van alle vloeren en zo kunt u beter uw keuze maken.

Vloer gekozen?

Heeft u een keuze kunnen maken uit ons ruime vloeren assortiment? Dan mogen wij van Max Wonen u feliciteren. Binnenkort gaat u namelijk nog meer genieten van uw keuze! Om te beginnen kunt u de vloer direct bij ons online bestellen. Als de vloer op voorraad is, dan zal deze binnen maximaal een week bij u worden geleverd met onze eigen bezorgservice. Hier hebben wij bewust voor gekozen, zodat wij zeker weten dat er geen schade aan de vloeren kan ontstaan door derden. Denkt u er ook even over na of dat u de vloer zelf wilt leggen of wilt laten leggen? Onze vloerenlegger staat voor u klaar!