• Lorem ipsum
Toon:
Toon:

Zwarte eetkamertafels

In het verrassende assortiment van Max Wonen vind je altijd een eetkamertafel die past bij jouw interieur en jouw wensen. De eetkamertafels in ons assortiment zijn er in veel verschillende formaten, kleuren en materialen. Zwarte eetkamertafels hebben van zichzelf een chique en luxueuze uitstraling. De zwarte eetkamertafels uit onze gevarieerde collectie vind je in verschillende modellen. Een ronde, vierkante en rechthoekige eetkamertafel zijn een van de meest gekozen modellen, maar ook ovale eetkamertafels zijn echte blikvangers. Wanneer je zoekt naar een zwarte eetkamertafel met een rond, rechthoekig of een ovaal model dan slaag je zeker bij Max Wonen.

Bij Max Wonen zijn er zwarte eettafels geschikt voor alle woonruimtes of je nu groot of klein woont, er is altijd een zwarte eettafels die past in jouw kamer. Je kunt jouw zwarte eettafels leuk combineren met een zwarte salontafel set, zwarte bijzettafel of industriële eetkamerstoelen. Maak jouw eetkamerhoek helemaal af met een industriële hanglamp, vintage hanglamp of glazen hanglamp boven jouw zwarte eettafels.

Eetkamertafel ovaal zwart

Een zwarte ovale eetkamertafel komt goed tot zijn recht in een grote woonkeuken en is dan ook een echte blikvanger in jouw interieur. Een zwarte eetkamertafel met een ovale vorm heeft een chique en luxueuze uitstraling. Ovale eetkamertafels passen uiteraard ook in kleinere kamers, de zwarte ovale eetkamertafels uit onze collectie zijn uitgevoerd in verschillende maten. Lekker lang tafelen doe je zeker aan een ovale eettafel. Je kunt in groot gezelschap rondom de hele tafel zitten. Veel ovale eettafels hebben namelijk een matrixpoot, deze zit gevestigd onderaan het midden van het tafelblad. De zwarte ovale eettafels kun je natuurlijk gebruiken als eettafels, maar zal ook zeker niet misstaan als chique vergadertafel. Inspiratie opdoen? Bekijk onze uitgebreide collectie aan ovale eettafels.

Eetkamertafel rond zwart

Ronde eetkamertafels brengen veel gezelligheid aan jouw kamer. Zwarte eetkamertafels hebben door hun kleur aan gezellige en warme uitstraling en straalt daarnaast ook luxe uit. Een ronde tafel is het middelpunt van een ruimte. Een zwarte ronde tafel is een echte blikvanger in jouw kamer. Je kunt er heerlijk lang aan tafelen of je gebruikt hem als vergadertafel. Een ronde eettafel neemt ten op zichte van een vierkante of een rechthoekige tafel meer ruimte in beslag. Zwarte ronde eettafels zijn daarom het meest geschikt voor wat grotere eetruimtes, maar doordat de ronde eettafels uitgevoerd in het zwart leverbaar zijn in meerdere afmetingen is er altijd een eettafel die past in jouw kamer. Wil jij een ronde eetkamertafel kopen? Bekijk dan de volledige collectie aan ronde eetkamertafels.

Eettafel zwart

Eetkamertafels zijn er in verschillende combinaties. Je vindt eetkamertafels met x-poten, u-poten en matrixpoten. Onder ovale en ronde eetkamertafels wordt vaak een matrixpoot gezet, zo kun je namelijk rondom de hele tafel zitten. U-& x-poten vind je vaak onder vierkante en rechthoekige tafels. De eetkamertafels uit het assortiment van Max Wonen worden gemaakt in diverse houtsoorten en worden op verschillende manieren afgewerkt. Enkele voorbeelden van deze houtsoorten zijn: mango-, eiken-, acacia- en teakhout.

Zwarte eettafel industrieel

Een industrieel interieur is een van de populairste interieurstijlen op dit moment. Een zwarte eetkamertafel past erg goed in een industrieel interieur. De zwarte kleur heeft een stoere en robuuste uitstraling en dat past goed in een industriële interieurstijl. De tafelbladen worden veelal gecombineerd met een metalen onderstel. De metalen onderstellen van zwarte eetkamertafels hangt af van de vorm van de tafel. Een ovale en een ronde eetkamertafel hebben vaak een matrixpoot en een vierkante en rechthoekige tafel kunnen alle poten hebben. Doe online inspiratie op en bekijk ons uitgebreide assortiment aan industriële eetkamertafels.