Tafels

Filteren

1 tot 60 van 374 artikelen

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 tot 60 van 374 artikelen

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bent u op zoek naar een nieuwe tafel? Kiest u dan nu voor Max Wonen. Soms bent u toe aan een nieuwe tafel en moet u op zoek naar een nieuwe. De tafel is misschien echt op, of u heeft recent nieuwe meubels aangeschaft en u merkt dat de tafel er niet meer bij past. Dan wordt het de hoogste tijd om een keuze te maken en een nieuwe tafel aan te schaffen. Door een ruim assortiment heeft u hier voldoende mogelijkheden om wat nieuws uit te kiezen. Maar wanneer dat u vragen heeft of er niet helemaal uit komt, dan zijn wij van Max Wonen er om u te helpen. Wij denken namelijk graag met u mee en adviseren u geheel vrijblijvend over onze mogelijkheden.

Ruim aanbod tafels

Voor een ruim aanbod aan tafels zit u bij ons goed. Of dat u nu op zoek bent naar een eetkamertafel, een salontafel, een sidetable, bijzettafel of een andere tafel, wij hebben het voor u in ons assortiment. U heeft ook de keuze uit verschillende stijlen, daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld brocante, landelijk, rustiek of strak. Ook kunt u de materiaalsoort kiezen, te denken aan teak, grenen, eiken of acacia. Er kan ook aan de hand van de prijzen een keuze worden gemaakt. Neemt u de tijd om het huidige aanbod in u op te nemen en om u te laten inspireren door al dat moois. Als u weet wat er allemaal is, weet u ook sneller wat u wel en niet wenst binnen uw eigen interieur.

Tafel online bestellen bij Max Wonen

Als u een mooie tafel op het oog heeft, doet u er goed aan om deze direct te bestellen bij Max Wonen. Nadat uw bestelling is geplaatst nemen wij snel contact met u op om een afspraak te maken over de leverdatum. Wanneer de tafel op voorraad is, wordt deze maximaal een week later geleverd. Daarvoor maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. Wij weten hierdoor zeker dat er geen schade aan de tafel(s) kan ontstaan door derden. Heeft u nog vragen aan ons over de tafels? Dan horen wij dat ook graag, zodat wij van Max Wonen u van dienst kunnen zijn.