Stoelen

Filteren

33 Artikel(en)

33 Artikel(en)

Ben je op zoek naar een nieuwe stoel? Dan is het goed om te weten dat je hiervoor aan het juiste adres bent bij Max Wonen! Wij hebben namelijk een breed assortiment aan stoelen, voor iedere smaak een mooie stoel. Een felgekleurde stoel, een brede stoel of een smalle stoel, een effen kleur stoel, met of zonder leuning, een relaxstoel of juist een stoel voor bij je tafel? Onze mogelijkheden zullen je versteld doen staan. Wij beschikken niet alleen over een ruim aanbod, maar ook kun je kijken naar de verschillende prijsklassen waarin wij stoelen aanbieden.

Verschillende modellen stoelen

Als je een stoel wil kopen, bijvoorbeeld voor bij je tafel, dan kunt je hier verschillende modellen vinden. Bij Max Wonen zijn de stoelen opgedeeld in drie verschillende subgroepen:

  • Een groep met eetkamerstoelen waar we diverse stoelen aanbieden die goed zullen staan bij een eetkamertafel of zithoek.
  • De tweede groep bestaat uit fauteuils. Ben je op zoek naar een luie relaxstoel voor in de woonkamer? Dan vind je deze hier!
  • De laatste groep bestaat uit designstoelen. In deze categorie kun je stoelen van een bijzonder ontwerp kopen. Deze stoelen kun je op meerdere plaatsen in huis neerzetten, zoals in de keuken, kamer of slaapkamer.

Welke stoel past bij jou?

Om erachter te komen welke stoel er bij je past en welke aan je wensen voldoet, is het goed om rustig ons stoelenaanbod te bekijken. Iedereen heeft andere wensen en een andere smaak. Misschien ben je wel op zoek naar een complete nieuwe inrichting, maar het kan ook zijn dat je een stoel zoekt die bij je huidige interieur of bij een specifieke woonserie past. Hierdoor zal ieder product aan andere wensen moeten voldoen, maar gelukkig vind je bij ons veel stoelen!

Online stoelen bestellen

Als je bij Max Wonen een mooie stoel hebt gezien, dan kun je deze stoel direct online bestellen. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken over de leverdatum. Als de stoel op voorraad is, dan wordt deze maximaal een week later geleverd. Wij maken gebruik van onze eigen bezorgservice. Hierdoor zijn wij er zeker van dat er geen schade aan de stoelen kan ontstaan door derden. Maar ook is hierdoor onze levertijd veel flexibeler in te delen. Wil je graag meer weten over ons aanbod? Dan horen wij van Max wonen dat graag van je!