0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Achteraf betalen met Afterpay

  Bij Max Wonen kun je eenvoudig en snel meubels kopen met achteraf betaling van Afterpay. Helaas wil het soms weleens voorkomen dat om de één of andere manier de betaling niet wordt geaccepteerd tijdens het plaatsen van de bestelling. Hieronder een aantal mogelijke oorzaken en handige tips.

  Lukt het niet om de bestelling te plaatsen met Afterpay?

  Helaas wil het soms weleens voorkomen dat de betaling via Afterpay niet lukt. Krijg je een foutmelding? Of wordt de achteraf betaling niet afgerond? Afterpay kijkt real time of een order wel óf niet plaats kan vinden. Als een achterafbetaling niet door Afterpay geaccepteerd wordt dan kan dat wellicht komen door een van de volgende oorzaken:

  TIP: Controleer je adresgegevens

  Afterpay heeft de juiste gegevens van jou nodig. Lukt een Afterpay betaling niet? Maak je een typefout in je naam, adres, huisnummer, postcode of woonplaats dan kan het zijn dat de order niet geaccepteerd wordt. Controleer eerst je persoonlijke gegevens. Hieronder een aantal belangrijke gegevens die je even moet controleren.

  • Naam
  • Adres + huisnummer
  • Postcode 
  • Woonplaats
  • Geboortedatum 
  • Geldig e-mailadres

  Is het bedrag te hoog voor Afterpay?

  Als het om een hoog bedrag gaat dan wordt niet altijd goedgekeurd door Afterpay. Je bestelgeschiedenis via achteraf betalen en het bedrag van de bestelling kunnen uitmaken of je wel of niet achteraf kunt betalen. Afterpay verleent je een krediet en dat moet wel goedgekeurd worden. Helaas heeft Max Wonen hier geen invloed op. Lukt het bestellen via Afterpay niet? Neem dan gerust contact op met Afterpay.

  Gebruik je voor het eerst achteraf betalen via Afterpay?

  Afterpay raadt aan om, als je voor het eerst bestelt met achteraf betalen, te kiezen voor een laag bedrag. Naarmate je vaker met Afterpay besteld groeit je bestelgeschiedenis en dit kan ervoor zorgen je krediet uiteindelijk omhoog gaat. Leuk en aardig natuurlijk, maar daar heb je niet zoveel aan wanneer je nét een paar leuke meubels wil kopen maar het bedrag hoger is dat Afterpay toestaat. We raden je wederom aan om contact te zoeken met Afterpay. Je kunt ook kiezen voor één van de andere betaalmethodes die wij je bieden. 

  Bestelling afgewezen door Afterpay?

  Dat is erg vervelend. En hoe kan dat nou? De reden? Lastig te zeggen. Max Wonen weet het in elk geval niet. Wij mogen dit ook niet weten want dat is privacy. Jouw privacy, en die is erg belangrijk! Ons advies is om ook hierover contact te zoeken met Afterpay

  Wil je je bestelling graag hebben? Bestel dan eenvoudig met een andere betaalmethode of neem contact op met ons op.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking