Retourneren

Past het product dat je kocht toch minder goed in je interieur dan je had gedacht? Of wil je de koop liever gewoon ongedaan maken? Zonder opgaaf van reden mag je je bestelling binnen 14 dagen annuleren, hierna heb je nogmaals 14 dagen om het product in originele verpakking terug te sturen. Dit geldt niet voor op maat gemaakte of aangepaste producten of aankopen in onze showroom. 

Om het retourproces zo simpel mogelijk te maken biedt Max Wonen de mogelijkheid om producten gratis retour te sturen, gratis retourneren kan alleen volgens onderstaande stappenplan. Uiteraard mag je de producten ook zelf terugbrengen of een eigen vervoerder gebruiken, de kosten hiervoor zijn dan voor jezelf.

Stappenplan gratis retourneren

Als je je bestelling gratis wilt retourneren volg dan het volgende stappenplan:

  1. geef binnen 14 dagen na levering van je bestelling per e-mail aan dat je wilt afzien van de bestelling
  2. voor kleine producten sturen wij je een gratis retourlabel, plak deze op de originele verpakking en stuur ze terug (dit geldt voor alle producten die via PostNL verzonden worden, je dient het te retourneren pakket zelf in te leveren bij Post NL)
  3. voor grotere producten nemen we contact op en plannen we een afspraak in met onze bezorger die de producten weer op komt halen
  4. uiterlijk 14 dagen na het ontvangen van de geretourneerde producten ontvang je het aankoopbedrag terug

Artikel defect, wat nu?

Als een product dat je kocht defect is binnen 14 dagen na levering, start dan de retourprocedure via het stappenplan hierboven. Geef dan aan dat je product defect is, wij zorgen dan voor een juiste oplossing. Als je het product langer dan 14 dagen in bezit hebt en het is kapot gegaan dan heb je recht op garantie, hier lees je hoe onze garantie werkt.

Verdere vragen of opmerkingen

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan beantwoorden we deze graag, mail ons op info@maxwonen.nl of bel ons op 0521-345779.