0
Sluiten

Categorieën

Filters

    Live Edge boomstamtafel | X- of U-poot | 240 cm

    1.199,-795,-
    Je bespaart 404,-
    Bezorgd binnen 5-10 werkdagen
    Deze stoere eetkamertafel is gemaakt van massief acaciahout en heeft een blad dikte van 5cm. Het blad is onbehandeld. In vergelijking met de Live Edge tafel is dit blad strak en recht.... Toon meer

    Betaal in 3 termijnen met in In3

    Voordelen Max Wonen

    • Rentevrij in 3 termijnen betalen
    • Achteraf betalen met Afterpay
    • Gratis verzending in NL boven de €50,-
    • Snelle levertijden

    Andere klanten bekeken ook:

    Heb je vragen over dit product?

    Heb je vragen over dit product?

    Onze woonexperts staan 7 dagen per week voor je klaar.

    Productomschrijving

    Boomstamtafel

    Deze robuuste boomstamtafel komt uit de boomstam collectie van UrbanSofa. Deze Live Edge boomstam eettafel kun je uitstekend combineren met een landelijk of industrieel interieur. Ook als je een mix hebt van verschillende interieurstijlen zal deze prachtige boomstamtafel niet misstaan. In het boomstamtafel blad zie je de natuurlijke vorm van de boom terug en doordat het tafelblad onbehandeld is behoudt de eettafel zijn natuurlijke look. Het massief acacia houten tafelblad wordt gecombineerd met een metalen onderstel, er is keuze uit verschillende metalen onderstellen. Je kunt jouw boomstamtafel geheel naar eigen wens samenstellen, zodat hij altijd past bij jouw meubels en de stijl van jouw interieur. Creëer een industriële look met een X-poot of een U-poot! Elke boomstamtafel is uniek, geen enkel blad heeft namelijk hetzelfde patroon. Deze Live Edge boomstamtafel is 240 cm breed, 100 cm diep en heeft een bladdikte van 5 cm. Om jouw eetkamerhoek helemaal compleet te maken kun je deze gave boomstamtafel combineren met een set eetkamerstoelen uit onze uitgebreide en variërende collectie. 

    Boomstamtafel blad

    Deze Live Edge eettafel met boomstamtafel blad heeft van zichzelf een natuurlijke uitstraling. Het boomstamtafel blad is namelijk onbehandeld en behoudt daardoor zijn natuurlijke uitstraling. Deze prachtige tafel is voorzien van een keurmerk, het massief acacia houten boomstamtafel blad is afkomstig van duurzaam beheerde bossen. De robuuste en stoere uitstraling heeft deze prachtige boomstam eettafel de danken aan de combinatie van het metalen onderstel en het 5 cm dikke acacia houten tafelblad. Deze eettafel met boomstamtafel blad zal prachtig staan in een industrieel of landelijk interieur. Maak van deze boomstam eettafel een echte eyecatcher in jouw interieur. Doordat geen enkel boomstamtafel blad hetzelfde is, is jouw eettafel altijd uniek! Jij kiest zelf welk onderstel er onder de boomstam eettafel komt, hierdoor past de boomstam eettafel altijd bij de stijl van jouw wooninrichting. Je bestelt jouw Live Edge boomstam eettafel gemakkelijk en snel online of kom langs in onze showroom voor passend advies.

    Specificaties

    SKU
    HH0402EV

    Product reviews

    0 van de 5Aantal reviews 1
    Schrijf je eigen review
    5 van 5
    Hele mooie stevige tafel
    Simona H. - 8 September 2020

    Mix & Match bij Max Wonen

    Maak je aankoop compleet

    Live Edge boomstamtafel | X- of U-poot | 240 cm
    1.199,-
    795,-
    Live Edge boomstamtafel | X- of U-poot | 240 cm
    Urban Sofa | Live Edge Boomstamtafel | 240 cm | X-poot Large zwart
    Bezorgd binnen 5-10 werkdagen
    Toevoegen aan winkelwagen
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking