Tv kasten

Tv kasten

Filteren

1 tot 60 van 94 artikelen

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1 tot 60 van 94 artikelen

Pagina:
  1. 1
  2. 2

TV dressoir, een mooie kast om je televisie op te zetten

Als u op zoek bent naar een kast om uw televisie op te plaatsen dan is een tv dressoir misschien een goede oplossing. Vooral platte tv's staan mooi op een tv dressoir. Het maakt niet uit of u een plasma, lcd of led televisie heeft want elke tv past op een tv dressoir. Waar u wel op moet letten is de afmeting van de aan te schaffen tv dressoir, zorg ervoor dat deze niet te klein is voor uw televisie maar ook niet te groot is voor uw kamer. Onze tv dressoirs zijn gemaakt van verschillende materialen, we hebben ze van teak, eiken, brocante of juist heel strak.

Tv dressoir kopen? Hier moet je op letten

Genoeg ruimte

Hoe bepaal je de grootte van het dressoir dat je kopen wilt? Eigenlijk zijn hier twee factoren van belang, het eerste is de beschikbare ruimte die je hebt en het tweede is de afmeting van je televisie. Vaste regel is dat je tv dressoir nooit kleiner moet zijn dan je tv. Dit kan gevaar

Materiaal keuze

Tafels zijn er in veel soorten en maten en ook in heel veel verschillende materiaalsoorten en afwerkingen. De meest gebruikte houtsoorten voor eetkamer tafels zijn eiken, acacia, grenen en teak. Binnen de materialen zijn er weer verschillende behandelingen zoals white wash, vergrijsd, lakken en verven.

Eetkamertafel modellen

De meeste eetkamertafels zijn langwerpig of rechthoekig, daar zit weinig verschil in. Waar wel verschil in zit is bijvoorbeeld het soort poten, de meeste eetkamertafels hebben rechte vierkante poten maar sommige tafels hebben poten die schuin onder de tafel staan en kloostertafels hebben meestal twee poten met een dwarsligger over de grond. Een brocante eetkamertafel herken je aan de sierlijke gebolde poten. In plaats van rechte, strakke vormen zie je hier mooi gekrulde en ronde vormen terug komen.

Ons advies

Een eetkamertafel kopen is lastiger dan je denkt. Met de keuze die je nu maakt moet je ook over een aantal jaren nog tevreden zijn want je koopt een tafel niet voor even. Uiteraard weten wij dit en zullen wij er alles aan doen om jou tevreden te laten zijn met je aankoop, nu én over een aantal jaren. Bij het maken van een keuze helpen we je dan ook graag, neem contact op bij vragen of kom eens eetkamertafels bekijken in onze showroom in Havelte.