Contactpagina
0
Sluiten

Hoe onderhoud ik mijn Kenia leren meubelen?

Wat is Kenia leer?

Kenia leer staat bekend om haar open structuur. De leersoort wordt vervaardigd van huiden van waterbuffels, ze zijn gelooid met chroomzouten en afgemaakt met analine kleurstoffen. De analine kleurstof is een kleurstof gedestilleerd uit koolteer. Door deze behandeling dringt de basiskleur door tot in de vezels van het leer. De open structuur van het leer wordt gecreëerd door het licht opschuren van de oneffenheden in het leer. Door de open structuur van Kenia leer voelt het leer heerlijk zacht en warm aan.

Door het verven van het leer ontstaan er veel verschillende kleurnuances binnen één huid. De uitstraling van deze leersoort varieert van robuust tot nubuck. Door de verschillende kleurnuances is elk stuk leer uniek. Kenia leer behoort tot een van de zachtste leersoorten die er is.

Hoe onderhoud ik mijn meubel van Kenia leder?

Kenia leder is in tegenstelling tot andere leersoorten gevoeliger voor vlekken en verbleken, dit komt mede door de natuurlijk uitstraling en unieke eigenschappen van het leder. Daarom is het van essentieel belang om deze leersoort goed te onderhouden en dit gedurende het gebruik ook te blijven doen. Wij adviseren om verkleuring te minimaliseren het meubelstuk niet in direct zonlicht te plaatsen.

Kenia leder geeft jouw meubelen een natuurlijke uitstraling wat elk stuk uniek maakt. Als je van zachte leersoorten houdt adviseren wij om jouw meubelstuk in Kenia leder te nemen. Om de levensduur van je meubelstuk te verlengen adviseren wij om de meubels te impregneren.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking